Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα technomechanics.gr (η «Ιστοσελίδα»).

Η Ιστοσελίδα ανήκει και λειτουργεί από την εταιρεία ΤΕΧΝΟΜΗΧΑΝΙΚΗ. Η χρήση της Ιστοσελίδας διέπεται από τους παρόντες Όρους Χρήσης.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης πριν από τη χρήση της Ιστοσελίδας.

1. Αποδοχή των Όρων Χρήσης

Με την πρόσβαση και τη χρήση της Ιστοσελίδας, δηλώνετε ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παρόντες Όρους Χρήσης. Εάν δεν συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε την Ιστοσελίδα.

2. Πνευματική Ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, εικόνων, λογοτύπου, γραφικών, βίντεο και λογισμικού, προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, η διανομή, η τροποποίηση, η μετάφραση, η πώληση, η εκμετάλλευση ή η δημιουργία παράγωγων έργων από το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της ΤΕΧΝΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ.

3. Χρήση της Ιστοσελίδας

Επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα μόνο για νόμιμους σκοπούς. Απαγορεύεται η χρήση της Ιστοσελίδας για οποιονδήποτε σκοπό που θα μπορούσε να βλάψει ή να θέσει σε κίνδυνο την ΤΕΧΝΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ή τρίτους.

4. Απαγορευμένες Ενέργειες

Απαγορεύεται ρητά:

  • Η δημοσίευση ή η μετάδοση οποιουδήποτε παράνομου, υβριστικού, χυδαίου, ρατσιστικού, μισαλλόδοξου ή προσβλητικού περιεχομένου.
  • Η δημοσίευση ή η μετάδοση οποιουδήποτε περιεχομένου που παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
  • Η αποστολή ανεπιθύμητων ή spam μηνυμάτων.
  • Η απόπειρα hacking ή παράνομης πρόσβασης στην Ιστοσελίδα.
  • Η παρενόχληση ή η απειλή άλλων χρηστών.

5. Περιορισμός Ευθύνης

Η ΤΕΧΝΟΜΗΧΑΝΙΚΗ δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές που μπορεί να προκληθούν από τη χρήση της Ιστοσελίδας. Η ΤΕΧΝΟΜΗΧΑΝΙΚΗ δεν εγγυάται την ακρίβεια, την πληρότητα ή την αξιοπιστία του περιεχομένου της Ιστοσελίδας.

6. Σύνδεσμοι σε άλλες ιστοσελίδες

Η Ιστοσελίδα μπορεί να περιέχει συνδέσμους σε άλλες ιστοσελίδες. Η ΤΕΧΝΟΜΗΧΑΝΙΚΗ δεν ελέγχει ούτε ευθύνεται για το περιεχόμενο των άλλων ιστοσελίδων.

7. Τροποποίηση των Όρων Χρήσης

Η ΤΕΧΝΟΜΗΧΑΝΙΚΗ δύναται να τροποποιήσει τους Όρους Χρήσης οποτεδήποτε. Οι τροποποιήσεις θα ισχύουν από την ημερομηνία δημοσίευσής τους στην Ιστοσελίδα.

9. Ακύρωση

Εάν οποιαδήποτε διάταξη των Όρων Χρήσης κριθεί άκυρη ή μη εφαρμόσιμη, η εν λόγω διάταξη θα διαγράφεται από τους Όρους Χρήσης και οι υπόλοιπες διατάξεις θα παραμένουν σε ισχύ.

8. Εφαρμοστέο Δίκαιο και Δικαιοδοσία

Οι Όροι Χρήσης διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Οποιαδήποτε διαφορά που τυχόν προκύπτει από τη χρήση της Ιστοσελίδας θα επιλύεται από τα αρμόδια δικαστήρια της Αθήνας.

10. Συνολική Συμφωνία

Οι Όροι Χρήσης αποτελούν τη συνολική συμφωνία μεταξύ της ΤΕΧΝΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ και των χρηστών της Ιστοσελίδας.

Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με τους Όρους Χρήσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΤΕΧΝΟΜΗΧΑΝΙΚΗ στο [αφαιρέθηκε η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου].